Professzionális szerszám- és alkatrészgyártás

Bemutatkozás

A Rév-Bíró-Vart Metal Zrt. a Rév Group legfiatalabb tagja, mégis rengeteg tapasztalat, tudás és technológia van a birtokában.

2022-ben került a cégcsoport tulajdonába két méltán híres fémmegmunkáló cég, a Vart-Speciál Kft. és a Bíró Kft. Míg a Bíró Kft. autóipari beszállítóként, valamint a szerszámgyártás és-tervezés területén rendelkezik több évtizedes tapasztalattal, addig a Vart-Speciál Kft.állványkerekek, lemezalkatrészek gyártásával, összeszerelésével szerzett magának hírnevet. A közös tulajdonosi struktúra első lépéseként a két vállalat Rév-Bíró-Vart Metal Zrt. néven, immáron egy cégként folytatja tevékenységét, kiegészítve a Rév család évtizedekre visszanyúló, acélipar területen szerzett tapasztalatával. Ezen tényezők találkozásával és az egybeolvadással olyan lehetőségek nyíltak meg, amilyenekre korábban külön-külön egyik cégnek sem volt lehetősége. A névbeli összeolvadást a telephelyek összeköltöztetése követte, létrehozva ezáltal egy minden eddiginél komolyabb technológiai, műszaki és gyártási bázist.

A tulajdonosi kör feltett szándéka, hogy az új cég – a család korábbi filozófiáját követve – megerősítse jelenlegi partnerkapcsolatait, és lehetőség szerint tovább bővítse a gyártott termékek körét. További hosszútávú partneri együttműködések kiépítése is stratégiánk része, akárcsak a szerszámgyártás és -tervezés, valamint a kerékgyártás iparágak további fejlesztése.

Reményeink szerint az új vállalat is képes lesz olyan sikereket elérni, mint a korábban a Rév család által irányított Rév és Társai Nemesacél Kft. (mai nevén Stappert Magyarország), az FF Fémfeldolgozó Zrt., valamint a Rév Gázipari Kft., akik Magyarország egyik legnagyobb gázpalack értékesítő és karbantartó vállalata.

Filozófia

A cégcsoport alapjai a tradícióra, megbízhatóságra és minőségre épülnek. Ezeket jól tükrözi, hogy a csoport minden vállalata évtizedek óta működik együtt ugyanazokkal a partnerekkel, és a vállalatokon belül a kollégák jelentős része is évtizedek óta dolgozik velünk. Ezen stabil alap miatt jöhetett létre egy olyan közös tudásbázis, amire a fejlődést, és a technológiai fejlesztéseket is építeni lehet. Ismerjük és odafigyelünk a partnereinkre, igényeikre és a problémáikra, és a több évtizedes tapasztalatnak, közös munkának köszönhetően könnyebben, gyorsabban és költséghatékonyan tudjuk megtalálni a megoldást. Azt mondják, a legjobb referencia maga a vevő (mi jobban szeretjük a partner kifejezést). Kompetencia és hitelesség nélkül ezek a közösen végigdolgozott évtizedek nem vezettek volna sikerre. Köszönjük jelenlegi partnereink és kollégáink támogatását és munkáját. Ezen a megkezdett úton haladunk tovább, különös figyelmet fordítva a jövő generációnak is lehetőséget biztosító egyre nagyobb fenntarthatóságra.

Fenntarthatóság

Ha fenntartható módon figyelünk környezetünkre, gazdaságunkra és társadalmi életünkre, akkor biztosítjuk a jövőnket és a jövő generációinak esélyét arra, hogy jó és élvezetes életet élhessenek.

 • Környezetvédelem: Nagyra értékeljük a világot, amelyben élünk, és azon dolgozunk, hogy minimalizáljuk termékeink, folyamataink és működésünk környezeti hatásait.
 • Szociális: Nagyra értékeljük munkatársaink emberi jogait, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy javítsuk munkatársaink jólétét és személyes biztonságát, valamint hozzájáruljunk a körülöttünk lévő közösségek működéséhez.
 • Irányítás: Nagyra értékeljük az integritást és az átláthatóságot – és szorgalmasan dolgozunk az etikus üzleti gyakorlat legmagasabb színvonalának fenntartásán.

Amiket megvalósítottunk:

 • Napelem rendszer telepítés
 • Rugalmas infrastruktúra, Fenntartható ipari fejlesztések, és innováció ösztönzés
 • Energiahatékonyabb gépek és technológiák beszerzése
 • Ellátási lánc racionalizálás
 • Helyi Beszerzés – Szállítás csökkentéssel a környezetért
 • Digitális folyamatok: Nyomtatások számának csökkentése              (E-számla, rendelés stb.)
 • Hulladék mennyiség csökkentés, újra felhasználás
 • Környezettudatos munkavállalói program:
  • Kerékpáros munkába járás támogatás
  • PET palack használat helyett ballonos víz 

cégvezetés

RÉV András

Tulajdonos, Vezérigazgató

RÉV Mátyás

Ügyvezető Igazgató

Révné Szikora Timea

Gazdasági Igazgató

Fritz Norbert

Kereskedelmi Igazgató

Gyuricza Dóra

HR Igazgató

Stalmájer Péter

Műszaki és termelési igazgató

Terbéné Hutás Erika

Minőségügyi igazgató

Angyal Ákos

Pénzügyi Igazgató