Professzionális szerszám- és alkatrészgyártás

Tevékenységek - Technológiák

Amit kínálunk:

Jelenleg körülbelül 20 különböző technológiában, közel 200 géppel, több mint 10.000 négyzetméter gyártó területen tudunk partnereink segítségére lenni.

Ezen felül kiterjesztett partnerhálózatunkon keresztül olyan eljárásokkal is ki tudjuk egészíteni gyártásunkat, amikre házon belül jelenleg nincs lehetőségünk (pl. KTL, porfestés, edzés, hőkezelés).

Kérdés esetén kérjük forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Szerszámgyártás / tervezés

Saját tervek alapján, vagy akár tervezéssel

Sokoldalúság, kreativitás. Ez jellemzi fiatalos szerszámtervező és -gyártó csapatunkat. A Bíró Kft. korábban is nagy hangsúlyt fektetett erre a területre, amit a Rév Group is tovább szeretne erősíteni, így mind a géppark fejlesztésére, mind a szakmai kompetenciákra nagy hangsúlyt fektetünk.

Darabolás

Tárcsás, Szalagos, Ollós (shearring), Plazma

A tárcsás darabolótól az ollón át, egészen a plazma vágásig minden technológia megtalálható házon belül, biztosítva a legjobb, leghatékonyabb megoldást.
Precíziós vágáshoz lézer– és stancoló berendezések állnak partnereink rendelkezésére.

Lézer vágás

Lemez, Cső, Zártszelvény

Több géppel, különböző vastagságokat tudunk kezelni, legyen szó lemezről, csőről, zártszelvényről, esetleg tömör anyagokról.

Lemez stancolás, Finomstancolás

Táblából, szalagból

Precíziós nagyszériás kivágás présekkel, finomstancolással, a termék minőségi kritériumait szem előtt tartva.

Hegesztés- Manuális/Robot

CO / AWI / Robot / Cobot

A préselés mellett a hegesztés területén rendelkezünk a legtöbb különálló egységgel, géppel.

Legyen szó akár CO, akár AWI hegesztésről, nálunk mindenhez megtalálható a megfelelő kapacitás és szaktudás. Robottal és Cobottal is hegesztünk, így akár a hosszabb, esztétikus varratok sem jelentenek problémát.

Hajlítás

Lemez, Cső

Cső- és lemezhajlító technológiával is rendelkezünk házon belül, így a gyártás megkezdéséhez a legtöbb esetben csak a megfelelő prizma vagy befogó szerszám meglétéről kell gondoskodni.

CNC megmunkálás

Esztergálás, forgácsolás, Marás, huzal/tömbszikra forgácsolás

CNC megmunkálás területén számos géptípussal dolgozunk, egyrészt a szerszámgyártás miatt, másrészt autóipari beszállításaink nagy része is megköveteli ezen technológiák meglétét.

Fröccsöntés

Műanyag fröccsöntés

Jelenleg műanyagfröccsöntéshez megfelelő berendezések állnak rendelkezésünkre, de természetesen nem zárkózunk el egy projekt kapcsán felmerülő gépbeszerzéstől sem.

Fúrás

Kézi, oszlopos, állványos, asztali

Természetesen ezek az alapvető berendezések is mind rendelkezésre állnak a gyártásban, kiegészítve az ennél már fejlettebb, precízebb és gyorsabb technikákat.

Gravírozás, jelölés

Különböző technológiákkal végzett jelölés, feliratozás.

A jelölés szinte elkerülhetetlen, főleg autóipari területen. Az igényeket minden alkalommal a partnerrel egyeztetjük, és a nekik megfelelő technológia kerül kiválasztásra.

Csiszolás- koptatás

Manuális, gépi, automata

Fémiparban a csiszolás, sorjátlanítás egy méltatlanul alábecsült terület, holott tapasztalatunk szerint néha bizony sokkal több múlik ezen, mint amekkora jelentőséget tulajdonítanak neki. Mi éppen ezért különös figyelmet fordítunk ezekre folyamatokra is.

Kérdése maradt? Egyedi igénye van?
keressen bennünket elérhetőségeinken!